Máslo je bohaté na vitamíny A, D a E.

Máslo je živočišný tuk, který se získává z mléka. Je to bílá, tuhá látka s máslovou chutí a vůní. Máslo se používá v kuchyni jako tuk na vaření, pečení a smažení. Je také součástí mnoha pokrmů, jako jsou palačinky, lívance, vafle, toast, pečivo, dezerty a další.

Máslo je bohaté na vitamíny A, D a E. Obsahuje také vápník, hořčík a fosfor. Máslo je dobrým zdrojem energie a je důležitou součástí zdravé výživy.


Zrajeme k udržitelnosti

Zrajeme k udržitelnosti

More Information
Uhlíková stopa 2022

Uhlíková stopa 2022

More Information
Sýr je dobrým zdrojem bílkovin, vápníku, fosforu, vitamínů A a D a dalších živin.

Sýr je dobrým zdrojem bílkovin, vápníku, fosforu, vitamínů A a D a dalších živin.

More Information
Mléko je bohaté na bílkoviny, vápník, fosfor, vitaminy a minerály.

Mléko je bohaté na bílkoviny, vápník, fosfor, vitaminy a minerály.

More Information