Sušené odstředěné mléko
Sušené odstředěné mléko je vyrobeno částečným odstraněním tuku z tekutého pasterizovaného mléka v rozprašovací sušárně proudem horkého vzduchu.
Využívá se zejména jako meziprodukt pro další zpracování v potravinářském průmyslu. Využití sušeného odstředěného mléka je velice pestré.
Používá se nejen při výrobě mléčných výrobků, ale také do mražených krémů, zmrzlin, dressingů, oplatek, sušenek a také pro výrobu pečiva.
Obsah tuku v sušině min.
1,25 %
Balení
Vícevrstvé papírové pytle s vnitřní PE vložkou 25 kg netto
Velké vaky (big bags)
Obsah bílkoviny v sušině min.
34 %
ADPI EXTRA GRADE
Druhy sušení
Low Heat
Medium Heat
High Heat
Trvanlivost 18-24 měsíců
Další varianty produktů:
Částečně standardizované
Standardizované