Sušené odstředěné mléko

Sušené odstředěné mléko je vyrobeno částečným odstraněním tuku z tekutého pasterizovaného mléka v rozprašovací sušárně proudem horkého vzduchu.

Využívá se zejména jako meziprodukt pro další zpracování v potravinářském průmyslu. Využití sušeného odstředěného mléka je velice pestré.

Používá se nejen při výrobě mléčných výrobků, ale také do mražených krémů, zmrzlin, dressingů, oplatek, sušenek a také pro výrobu pečiva.

Obsah tuku v sušině min.
1,25 %

Specifikace produktu

Balení
Vícevrstvé papírové pytle s vnitřní PE vložkou 25 kg netto
Velké vaky (big bags)


Obsah bílkoviny v sušině min.
34 %

ADPI EXTRA GRADE

Druhy sušení
Low Heat
Medium Heat
High Heat

Trvanlivost 18-24 měsíců

Další varianty produktů:
Částečně standardizované
Standardizované