Sušené odstředěné mléko
Sušené odstředěné mléko je vyrobeno částečným odstraněním tuku z tekutého pasterizovaného mléka v rozprašovací sušárně proudem horkého vzduchu.
Využívá se zejména jako meziprodukt pro další zpracování v potravinářském průmyslu. Využití sušeného odstředěného mléka je velice pestré.
Používá se nejen při výrobě mléčných výrobků, ale také do mražených krémů, zmrzlin, dressingů, oplatek, sušenek a také pro výrobu pečiva.
 
        
          
  Obsah tuku v sušině min.
  
    
        
          
      1,25 %
    
  
  
    Balení
Vícevrstvé papírové pytle s vnitřní PE vložkou 25 kg netto
Velké vaky (big bags)
  Obsah bílkoviny v sušině min.
  
    
        
      
      34 %
    
  
  
    ADPI EXTRA GRADE
Druhy sušení
Low Heat
Medium Heat
High Heat
Trvanlivost 18-24 měsíců
Další varianty produktů:
Částečně standardizované
Standardizované
